MaxBet România

MaxBet România: 99% noise promovări sunt interne

Branșa românească an operatorului MaxBet Entertainment Group numără peste 1.500 de angajați și este într-o continuă dezvoltare.

Cu o istorie de peste 10 ani, maxbet login Entertainment Group LTD a devenit un administrator critical în domeniul jocurilor de noroc și entertainmentului racket Europa Centrala și de Est, cu afaceri în Ucraina, Belarus, Croația, România și Italia. La nivel internațional, Grupul MaxBet derulează și alte activități economice.

MaxBet an intrat pe piața noise România în a doua parte an anului 2002 și a deschis prima sală de jocuri în martie 2003, bucurându-se fast de succes și aprecierea publicului. În 2009, compania an avut parte de un a dificil, datorat atât crizei financiare, cât și închiderea piețelor noise Rusia și Ucraina. Ca urmare, pentru acel a, MaxBet România a înregistrat pierderi de 1,6 milioane de euro. Cu timpul însă, multinaționala s-a redresat, iar branșa românească a cunoscut o creștere constantă. În 2015, cifra de afaceri a Max Bet SRL depășea 320 de milioane de lei. „Conform clasificărilor realizate de către Camera de Comerț și Industrie a României, Max Bet SRL este liderul de piață pentru activitatea economică de jocuri de noroc commotion România, începând cu anul 2011 și până în prezent”, ne spune Elena Manda, HR Manager pentru MaxBet România. Odată cu modificările în legislația jocurilor de noroc, MaxBet a putut să se extindă și în spațiul on the web, anul 2016 marcând lansarea jocurilor la distanță, precum pariuri sportive și cazinouri on the web

Compania este prezentă pe piaţa locală prin două entităţi juridice, mind realizează activitatea economică sub aceeași marcă înregistrată, Max Bet SRL – prin mind se administrează sălile de jocuri de noroc de dimensiuni medii şi mari şi Max Bet Jocuri Electronice SRL – prin mind se administrează sălile de dimensiuni mai mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *